OPEN DAGEN

De Stichting Behoud Kijfhoek organiseert jaarlijks op de eerste zaterdag van de maanden mei tot en met september open dagen. In september is het de tweede zaterdag van de maand. Deze valt gelijk met het landelijke Monumentenweekend. Op de zaterdagen is de kerk geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Er zijn dan altijd twee vrijwilligers van de stichting aanwezig om iedereen welkom te heten. Met een gratis kopje koffie, thee of fris is het altijd gezellig. Andere vrijwilligers zullen u met passie vertellen over de rijke geschiedenis van de Kijfhoekkerk. Voor het raadplegen van familiestambomen is een specialist aanwezig. We werken hierbij nauw samen met het Historisch Genootschap Heerjansdam.

Tijdens de open dagen proberen we ook ruimte te maken voor een muzikaal gedeelte. Tussen 14.00 en 14.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur is hier volop de gelegenheid voor. Ook voor kunst presentaties ruimen we graag eenmaal per jaar een plekje in.

De vrijwilligers van de Stichting Behoud Kijfhoekkerk: Arie van den Berg, Bas Roobol, Arie Bras, Jan van der Net, , Joop Wiekeraadt, Jannie Schenk en Peter Viergever. Zij heten u van harte welkom!

Open dagen in 2021

zaterdag 1 mei | zaterdag 5 juni | zaterdag  3 juli | zaterdag 7 augustus  | zaterdag 11 september 
(alle data zijn onder voorbehoud i.v.m. maatregelen rond corona)