NIEUWJAARSBIJEENKOMST

Beste inwoner van Kijfhoek,

Wij nodigen jullie als Kijfhoekse gemeenschap van harte uit voor de Nieuwjaarsontmoeting op 6 januari. We drinken eerst koffie met elkaar en daarna is er nog een hapje en een drankje. Voorafgaand aan deze ontmoeting is er een dienst om 15.00 uur waarin ds. Baarda voorgaat, ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd. De kerkdienst is tegen 16.00 uur afgelopen. Als u alleen de Nieuwjaarsontmoeting wilt bijwonen, dan bent u van harte welkom vanaf 16.00 uur.

Woont u buiten Kijfhoek? Dan bent u ook van harte uitgenodigd om de dienst van 15.00 uur bij te wonen en aansluitend staat er ook voor u een kop koffie klaar. 

NIEUWE MEDIA SPELER

dinsdag 23 oktober 2018 –  Tijdens bruiloften en andere bijeenkomsten in de Kijfhoekkerk kan er vanaf nu gebruik worden gemaakt van elk soort geluidsdrager. Er is een nieuwe media speler geïnstalleerd waarmee CD, USB en SD kan worden afgespeeld. 

NIEUWE WEBSITE

maandag 1 oktober 2018 – De nieuwe website van Stichting Behoud Kijfhoekkerk is online gegaan. De site is responsive, de weergave van de website past zich aan het apparaat aan waarop u de site bekijkt.Met de vernieuwde website wil Stichting Behoud Kijfhoekkerk u op de hoogte houden van haar activiteiten.

We ontvangen u graag in de Kijfhoekkerk. Tot ziens, er staat een stoel voor u klaar!  (pdf)

SOCIALE MEDIA

maandag 8 okt 2018 – Stichting Behoud Kijfhoekkerk  is ook actief in de sociale media. Ze is actief op BUURbook InHeerjansdam, het online platform van Heerjansdam. Klik hier om BUURbook InHeerjansdam te bezoeken.

Ook op facebook kunt u de activiteiten  van de Stichting Behoud Kijfhoekkerk volgen onder de naam: Kijfhoekkerk aan de Devel. Klik hier voor facebook.

NIEUWE FOLDER - ER STAAT EEN STOEL VOOR U KLAAR

mei 2018 – Stichting Behoud Kijfhoekkerk heeft een nieuwe folder uitgegeven met de uitnodigende slogan: Er staat een stoel voor u klaar. De folder is verspreid middels SAMENGAAN, het kerkblad van de PKN Heerjansdam-Kijfhoek. Ook de bezoekers van de open dagen krijgen deze folder. Klik hier om de flyer te zien (pdf).